Uren & Kilometer Registratie

Gratis Eenvoudig Online Overzichtelijk

mbwebexperience logo

START

TOEPASSING

VOORDELEN

PRESENTATIE

CONTACT

VOORBEELD

INLOGGEN

Account aanmaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KVK nummer:
50465481

Toepassinge uren en kilometer registratie

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij je zelf jouw uren en kilometers bij zou willen en moeten houden. Als je dit niet goed bijhoudt trek je vaak aan het kortste eind!

Uren-km-registratie.nl is bij uitstek geschikt voor de volgende situaties:

 • Freelancer of ondernemer.
  Bij het uitvoeren van opdrachten is het vaak wenselijk bij te houden wat voor tijd je kwijt bent aan je werkzaamheden. Vaak dienen uurstaten als basis voor een factuur.
  Ook het bijhouden van kilometers is noodzakelijk voor belastingvoordeel en/of doorberekening aan je klanten.
 • Rijden zakelijke auto.
  Een auto van de zaak of een zakelijke auto is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Toch kan je jezelf aardig in de vingers snijden als je jouw gemaakte kilometers niet goed hard kan maken.
 • Meewerkende partner of uren criterium.
  Voor meewerkende partners en ondernemers zijn forse belasting voordelen haalbaar, indien je goed kan onderbouwen hoe je jouw tijd hebt besteed. Je wilt dan overal snel je uren in kunnen vullen.
 • Onregelmatige werktijden.
 • Er zijn steeds meer beroepen met onregelmatige werktijden. Vaak zijn werktijden niet goed in te schatten. Het komt ook nog wel voor dat het systeem van jouw werkgever niet in je voordeel werkt. Daarom is het handig om zelf ook een administratie bij te houden.
 • Overuren bijhouden.
  Bij het toekennen van over uren gaat veel mis en is vaak de oorzaak van veel discussies. Door met uren-km-administratie.nl te werken voorkom jij een hoop ellende.

 

Herken jij je in deze situaties? Kijk dan snel bij de voordelen.

Disclaimer